bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Moet je nu echt van je oude spullen af?

Stel je gaat binnenkort verhuizen, dus je bent een grote schoonmaak aan het doen. Alles wat je niet meer nodig hebt of wat je toch nooit meer gaat gebruiken moet weg, en het is nog eens veel ook. Je loopt over straat, en wat zie je dan, ‘rolcontainer huren Amsterdam’. Toeval of toch niet, hoe dan ook, je belt meteen. Die spullen gaan zichzelf niet weggooien, en je kan het echt niet allemaal houden.

We sparen al zo veel

Misschien ben jij het hier niet mee eens, of kan je jezelf er gewoon niet in vinden. Dat kan natuurlijk, het kan zijn dat jij gewoon liever al je spullen inpakt en op die nieuwe locatie wel even kijkt wat je wel en niet wilt houden. Maar vaak gebeurt het dan dat je helemaal niets meer weggooit, en dat je opnieuw weer al die spullen in je huis hebt liggen waar je eigenlijk niets meer aan hebt, waardoor je ook geen ruimte hebt voor nieuwe spullen. We sparen al zo veel, omdat we het vaak zonde vinden om dingen weg te gooien, maar wie zegt dan ook dat het allemaal naar de vuilnisbelt moet, er zijn ook andere opties.

Breng het naar een kringloop

Als jij het zonde vindt om jouw spullen zomaar allemaal weg te gooien, dan is dat nog wel begrijpelijk. Je hebt al deze items waar je niets meer mee doet, maar het is nog in prima staat. Dan is het ook erg jammer als dat allemaal bij het vuilnis terecht komt. Daarom kan je het dus bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel brengen. Vaak krijg je bij kringloopwinkels niets betaalt voor jouw spullen, maar je weet wel dat het weer doorverkocht wordt en gebruikt wordt door mensen die er wel iets aan hebben, dat is toch een prima doeleinde?

Of je verkoopt het

Er zijn tegenwoordig ook genoeg andere manieren om van je spullen af te komen en er ook nog iets mee te verdienen. Er zijn bijvoorbeeld allemaal markten waar je met je spullen zou kunnen gaan staan, en er zijn online ook zat sites waar je het op kunt verkopen. Je zal echt niet zonder opties zitten. En zo verdien je er zelf ook nog wat aan, dat is dan helemaal een leuke oplossing, want van dat geld kan je weer iets kopen wat je wel gaat gebruiken. Dat is toch een win-win? En datgene wat gewoon echt niet meer kan, kun je alsnog in de vuilnisbak gooien. Niet alles is in goede staat, en dat is ook prima.
Rolcontainer huren Amsterdam

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén