bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Verveeld op het vliegveld? Niet met deze tips!

Het is vakantie! Of nou ja, in ieder geval voor de scholen is het nu zomerstop. De meeste mensen hebben ergens deze weken dan ook een vakantie of een reisje gepland staan. De meest gekozen manier van op vakantie gaan naast de auto is het vliegtuig. Niet gek, want het is snel en leuk. Echt goed voor het milieu is het zeker niet maar met zulke goedkope tickets is de keus voor de meeste mensen snel gemaakt. Dan breekt de dag van vertrek aan en bedenk je je op tijd dat je minstens twee uur van tevoren aanwezig moet zijn. Geen probleem want je staat al te trappelen. Maar dan, wat ga je doen om de tijd te doden op het vliegveld. Lees snel verder!

Etalages kijken en goedkoop winkelen

Het vliegveld is een hele wereld op zich. Vooral als je vertrekt van een wat grotere luchthaven. Op de luchthaven, na de douane wel te verstaan, kan je ook nog eens tax free winkelen. Dat betekent dat je geen belasting over je aankopen hoeft te betalen. Van boekwinkeltjes tot grote modemerken, alles is te vinden op een luchthaven. Begin je vakantie goed met een nieuw boek en een leuke zonnebril!

Spelletjes spelen, online en samen

Zelf kies ik er altijd voor om een goede op te zoeken en me daar een paar uur te installeren. Van tevoren haal ik wat snacks en wat te drinken en maak het me dan gemakkelijk op een bank. Het liefst een bank met een stopcontact dichtbij want ik speel het liefst spelletjes als ik moet wachten. Vaak doe ik dit op de telefoon, in een online casino bijvoorbeeld (let op, je kan je inzet kwijtraken). Als ik samen reis, heb ik vaak een pakje kaarten bij me of iets dergelijks om met mijn reisgezelschap spelletjes te kunnen spelen. Geloof me, de tijd vliegt voorbij.

Werk, werk, werk

Die paar uurtjes op het vliegveld worden vaak bestempeld als ‘dode tijd’. Net als tijd ín het vliegtuig of in de trein, doe je vaak niets. Terwijl het toch een paar uur betreft en je die tijd ook kunt gebruiken om wat werk te verzetten. Dat scheelt weer op je vakantiebestemming. Laat het ontspannen maar genieten, jij hoeft namelijk niets meer te doen.

Uiteindelijk gaat de tijd vanzelf voorbij maar hopelijk helpen deze tips je. Of misschien brengen ze je op ideeën. In ieder geval een hele fijne vakantie gewenst!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén