bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Lekker warm blijven in de kleding van The North Face

Harde regen, kou en wind. Je kent het wel. De Nederlandse winter is grillig en onvoorspelbaar. Een ding staat wel vast. Echt lekker weer is het op de meeste dagen niet meer. Wat me dan ook verbaasd is dat veel mensen blijven rondlopen in winterjassen die er niet erg warm uitzien. Maar misschien heb ik het mis. Zelf kies ik graag het zekere voor het onzekere en draag graag wat warmere kleding. Een jas is voor mij het belangrijkste item in mijn collectie. Ik geef er graag iets meer voor uit zodat ik zeker weet dat de kwaliteit goed is. Het merk waar ik me de laatste tijd in heb verdiept is The North Face.

The North Face

Het bedrijf is in 1966 opgericht in de Verenigde Staten door een koppel (Douglas en Susie Tompkins) dat een klimwinkel had. Na een hike op Eagle Mountain (Minnesota, VS) kregen ze het idee voor de naam The North Face. De naam verwijst naar de noordelijke flank van een berg. Deze staat bekend als de koudste en moeilijkste flank om te beklimmen op het noordelijk halfrond. Na een paar jaar werd de zaak overgenomen door Kenneth Klopp. Zij worden samen gezien als de oprichters van het merk. Inmiddels is het enorm gegroeid en een zeer gewild merk geworden wereldwijd dat gespecialiseerd is in producten voor het buitenleven.

Het buitenleven? Ik blijf liever binnen.

Nu moet ik eigenlijk iets bekennen. De winter is nou niet perse een periode waar ik erg naar uit kijk. Sterker nog, ik zie er altijd best wel tegen op. Zo zorg ik bijvoorbeeld dat ik in de winter altijd op vakantie ga naar een warme bestemming en staat mijn verwarming meestal eind september al aan. Laat ik het maar gewoon eerlijk toegeven: ik ben een koukleum en wil kou het liefst vermijden. Helaas kan ik niet de hele winter wegblijven uit Nederland dus ben ik altijd op zoek naar warme, comfortabele en kwalitatief goede kleding. Vandaar dat ik bij de North Face uitkwam.

Doelgroep

Het merk trekt de afgelopen tijd een steeds bredere doelgroep. Waar je eerst vooral bergbeklimmers en hikers in de kleding zag van de The North Face, is dat nu sterk aan het veranderen. De meeste mensen (zoals ik) die nu een product van The North Face kopen zijn mensen die kwalitatief goede spullen willen hebben. Het merk investeert veel in het gebruik van kwalitatief goede materialen. En is laatste tijd ook steeds meer zichtbaar op straat.
Mocht je nu zo ondersteboven zijn van The North Face, dan hebben ze naast jassen natuurlijk ook allerlei andere producten als tassen, truien en broeken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén