bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Short lease is handig, ook als je een eigen bedrijf hebt

Je wilt graag dat je medewerkers veilig op weg kunnen. Maar wat nu als je net een nieuwe medewerker in dienst neemt? Ga je dan direct een leasecontract voor een jaar of twee voor diegene aan? Dat is niet echt een goed idee. Je kunt in dit geval beter kiezen voor shortlease zakelijk. Je kunt dan gemakkelijk de lease opzeggen als je medewerker toch niet bevalt. Of als je medewerker toch kiest om een andere baan aan te nemen. Je zit dan niet met een leasecontract waar je geen gebruik van maakt. Ook voor tijdelijke werknemers is shortlease zakelijk een perfecte oplossing.

Short lease is inclusief alles

Waarom zou je kiezen voor short lease? Heel simpel. Je kunt gemakkelijk de overeenkomst opzeggen en de auto weer inleveren. Maar daarbij is short lease ook nog eens kiezen voor gemak. Je hoeft je met short lease nergens zorgen over te maken. De verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, vervangend vervoer bij schade, alles is inbegrepen. Je zult alleen nog even moeten tanken of je auto aan de laadpaal aankoppelen. Heb je pech onderweg? Dan hoef je niets anders te doen dan een vooraf aangegeven nummer te bellen en alles wordt voor je geregeld. Pechhulp in binnen- en buitenland is ook inbegrepen!

Kies de auto die bij je past

We hebben allemaal onze voorkeuren voor een bepaald merk auto. Die voorkeur is vaak al met de paplepel ingegoten. Reden je ouders altijd al Volvo, Toyota of Honda, dan is de kans groot dat jouw voorkeur ook naar één van deze merken uitgaat. Met short lease kun je echter op je gemak verschillende automerken proberen. Het kan ook zijn dat je nu een auto met maar weinig laadruimte nodig hebt en voor een volgend project een auto met een grotere kofferbak. Het kan allemaal. 

Shortlease is ook ideaal voor ZZP-ers en particulieren

We hebben het nu vooral gehad over shortlease zakelijk, maar wat nu als je ZZP-er, startende ondernemer of particulier bent? Ook dan is short lease een goede oplossing. Je weet per maand precies waar je aan toe bent, welk bedrag je moet betalen en hoeveel kilometer is inbegrepen. Alleen het tanken of opladen zul je zelf nog moeten regelen. Met short lease hoef je, in de meeste gevallen, geen jaarcijfers te overleggen. Je kunt shortlease als noodoplossing gebruiken als je eigen auto gerepareerd moet worden of als je wacht op de levering van je nieuw bestelde auto. Je bent met shortlease vrij om te wisselen of om de auto weer in te leveren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén