bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Paragnost voor sturing in het leven

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in het leven? Een paragnost helpt jou om meer duidelijkheid te krijgen in jouw leven. Wanneer je merkt dat je minder energie hebt en niet weet welke richting je op moet in het leven, is het erg fijn om in contact te zijn met iemand die het overzicht heeft en antwoorden heeft waar jij zelf niet op komt. Deze vragen kunnen zich op allerlei levensgebieden voordoen. Wellicht vraag je je af of je wel verder moet gaan met een relatie, of merk je dat je werk jouw geen vervulling geeft. Of heb je last van negatieve gedachtepatronen en zie je het even niet meer zo positief in? Door zekerheid en bevestiging te krijgen dat jouw leven weer de juiste richting op gaat, krijg je handvatten om de juiste keuzes te maken in jouw leven.

Wat doet een paragnost precies?

Een paragnost is helderziend. Dit houdt in dat er bepaalde beelden, gevoelens of woorden doorkomen die verband houden met jou. De paragnost krijgt deze boodschappen door vanuit verschillende bronnen. Dit kan bijvoorbeeld een engel, gids of een dierbare overledene zijn. Door in contact met jou te staan worden deze boodschappen doorgegeven. Wellicht heb je gerichte vragen voor de paragnost waar je graag antwoord op zou willen. Of je vragen nu over je carrière of opleiding gaan, of over een relatie en liefde, je kan alles voorleggen aan de paragnost. Iedere persoon en behoefte is weer anders, dus wat jij uit een sessie wilt halen ligt deels bij jouzelf. Door sturing te geven en gerichte vragen te stellen, zorg je dat je duidelijkheid krijgt over de onderwerpen waar jij behoefte aan hebt. Zo haal je het meest uit een sessie met een helderziende.

Hoe vind je een goede paragnost?

Niet iedereen mag zich zo maar een paragnost noemen. Meestal is er jaren aan werkervaring en resultaten nodig om geaccepteerd te worden door de spirituele gemeenschap. Aangezien je gevoelige en persoonlijke informatie deelt, wil je voor een professional kiezen die je kan vertrouwen. Door goed onderzoek te doen naar de paragnost waar je contact mee legt, zorg je dat je voor een betrouwbare professional kiest. Kijk goed naar de ervaring van de persoon. Heeft hij of zij een opleiding of training gevolgd? Hoeveel jaren is de paragnost al werkzaam en zijn er recensies waar je de ervaring van andere klanten kunt lezen? Zo kies je de juiste paragnost uit die jou naar een gelukkiger leven kan leiden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén