bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

HELP! Beertje heeft vlooien…

Nooit eerder heb ik wat geschreven over mijn hond Beertje, tot nu… De aanleiding hiervan is wat minder leuk. Normaal is Beertje heel rustig en kan hij dagen rustig in zijn mand liggen en eigenlijk de hele dag niets doen. Tot mijn grote verbazing veranderde dit en begon hij druk te doen en constant te springen in zijn mand. Dit was nogal onbekend gedrag en dit gedrag kan goed betekenen dat er vlooien in huis zijn wat natuurlijk nooit leuk nieuws is. Door vlooien kan je hond jeuk, rode plekjes of zelfs korstjes op de huid krijgen en dat wil geen enkel baasje voor zijn hond.

Beaphar

Toen ik zeker wist dat Beertje last had van vlooien ben ik natuurlijk gelijk gaan zoeken naar een goede behandeling. Ik kwam al snel terecht bij Beaphar. Het assortiment van Beaphar is ontzettend breed. Ik was natuurlijk vooral gefocust op hun vlooienbestrijdingen, maar daarnaast verkopen ze ook producten zoals shampoos en tandpasta’s.

Beaphar is een familiebedrijf met passie voor huisdieren en dit zie je ook terug in hun producten. Ze zijn erg bezig met het belang voor jouw huisdier wat mij erg aansprak. Daarom besloot ik een kuur van Beaphar uit te kiezen tegen vlooien. Het assortiment van Beaphar is ontzettend breed. Van vlooienbestrijdingen tot shampoos en tandpasta’s.

Beaphar vlooienbestrijdingen

De keuze is reuze. Beaphar heeft verschillende anti-vlo producten:

  • Vlooienpil: deze pil moet 1x per maand gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat de eitjes van de vlo niet meer uitkomen. Hierdoor komen er geen nieuwe vlooien meer, maar bestrijd dit niet de vlooien die al op je huisdier zitten.
  • Vlooienband: dit is het meest bekende product tegen vlooien. Dit middel zorgt ervoor dat je huisdier de aankomende 6 maanden geen vlooien meer kan krijgen.
  • Vlooienspray: deze spray is niet alleen voor jouw huisdier handig, maar kan je ook gelijk je omgeving mee helpen en daarmee ook weer je eigen huisdier. De vlooienspray gebruik je niet op je huisdier maar op de omgevingen waar je huisdier vaak komt. Denk aan zijn mand, knuffels, je tapijt, etc. Het is direct actief en werkt voor 14 dagen.
  • Beaphar FriproTec: dit middel werkt niet alleen tegen vlooien, maar ook tegen ander ongedierte. Een win-win situatie! Hiermee bestrijd je vlooien en teken. Dit middel geef je door middel van een spot-on pipet.

Om een keuze te maken wat ik nou voor Beertje zou moeten kiezen was dus zo makkelijk nog niet. Ik had op voorhand bedacht de makkelijkste maar ook het meest effectieve middel te kiezen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de vlooienband én de vlooienspray van Beaphar. Dit omdat ik de plekken in het huis vlooienvrij wil maken en er ook zeker van wil zijn dat Beertje de aankomende tijd vlooienvrij is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén