bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Volg een design cursus online, daar heb je wat aan

Wil je je gaan ontwikkelen als grafisch ontwerper? Dat is altijd een goed idee. Zeker wanneer je een website hebt of veel gebruik maakt van sociale media. Zelfs als je nog werkt voor "ouderwetse" media als druk en print is het belangrijk om te weten wat je doet. Door een design cursus online te volgen, leer je gaandeweg steeds meer over alle mogelijkheden van grafisch ontwerp. Een ander belangrijk voordeel van een design cursus online volgen is dat je dat kunt doen in je eigen tijd en in je eigen huis. Je kunt de cursusdelen zo vaak bekijken en beluisteren als je maar wilt. Heb je vragen? Stel die dan aan de instructeur. Zij staat voor je klaar.

Een design cursus online is leuk om te doen

Normaal gesproken zou je er misschien niet zo erg over nadenken om naast je werk nog een cursus te gaan volgen. Je hebt het immers druk genoeg met reizen van en naar je werk, sporten, uitjes met vrienden en vriendinnen en andere sociale verplichtingen. Dat valt nu allemaal even weg en wie weet hoe lang dat nog duurt. Door een design cursus online te volgen doe je echt iets nuttigs met de vrije tijd die je anders nooit had gehad. En wie weet wat dat je in de toekomst kan opleveren.

Een cursus kan ook ontspannend zijn

Alles is anders dan we zoveel jaren lang gewend zijn geweest. We moeten allemaal wennen aan het "nieuwe normaal", ook als dat betekent dat we voorlopig nog even niet naar onze zangvereniging, dansvereniging, muziekvereniging en sportvereniging kunnen gaan. Het wordt dus eigenlijk wel tijd dat we op zoek gaan naar nieuwe hobby's. Veel mensen hebben het puzzelen opnieuw uitgevonden en anderen hebben Netflix uitgekeken. Er zijn mensen die stenen beschilderen en deze verstoppen en andere mensen hebben er juist nu voor gekozen om een jonge hond of kat in huis te nemen. Maar je kunt ook een schilderen cursus gaan volgen.

Heb je altijd al interesse gehad in schilderen?

Dan kun je een online schildercursus volgen. Deze cursus leert je de basistechnieken van schilderen. Dat klinkt misschien simpel, maar je zult zien dat je er steeds meer plezier in krijgt. Je leert handigheidjes en ook hoe je je materialen op de juiste manier gebruikt. Je gebruikt je fantasie en je creëert een eigen wereld. Dat is niet alleen leuk als besteding van je vrije tijd tijdens deze coronacrisis, je hebt er je hele verdere leven iets aan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén