bartzijnsite.nl

Neem een kijkje in mijn leven

Jurkjes en colberts: feest fashion!

Het lijkt er weer helemaal het seizoen voor te zijn: gala’s, feesten, bruiloften, noem maar op! Omdat we allemaal al snel wat minder goed in ons vel zitten tijdens de wintermaanden zoekt iedereen naar gelegenheden om de boel net wat leuker en gezelliger te houden. Scholen organiseren meer feesten, werkborrels worden wekelijks gehouden in plaats van maandelijks, en niet te vergeten de vele verjaardagen tijdens de wintermaanden. Daarna volgen al snel kerst en oud en nieuw. Wat al deze gelegenheden gemeen hebben? Je wil er goed voor de dag komen! Hieronder wat tips voor de beste fancy outfits voor mannen én vrouwen!

De little black dress

We beginnen met een ware klassieker: de little black dress, ook wel lbd genoemd. Zo simpel maar toch zo vol klasse, elegantie en stijl. Iedere vrouw moet een mooi zwart jurkje hebben als go-to outfit voor feestelijke of (semi-)formele gelegenheden. Perfect voor in de zomer, maar ook om een sjaal, blouse. vestje of jas overheen te dragen als je de hele avond binnen zit maar het buiten en onderweg wel koud hebt! Een mooie clutch erbij, je favoriete paar hakken en jij bent klaar om te gaat

De smoking

Waar er voor vrouwen oneindig te variëren valt met jurkjes, rokjes en tegenwoordig zelfs jumpsuits, van alledaags tot zeer formeel en alle toe te voegen accessoires voor alles daar tussenin, is er voor mannen vaak maak een duidelijke vraag over de formaliteit van een gelegenheid: moet ik een pak aan? Omdat alle variaties van mode steeds toegankelijker worden gemaakt door de mogelijkheid van online shoppen, en constant worden doodgegooid met advertenties op social media (en daarna in je cookies), zijn veel mannen zich er gelukkig wel bewuster van geworden dat hier toch wat minder duidelijke grenzen zijn dan ze voorheen dachten. Zo hebben de pantalons dit jaar een comeback gemaakt, maar wordt er ook steeds meer geëxperimenteerd met colberts op een spijkerbroek of andere nette broek, zonder er een echt ‘pak’ van te hoeven maken.

Accessoires

Of je nu een man of een vrouw bent, gaat voor ultra-formeel of lekker casual en comfortabel, wat iedere feestelijke outfit meteen een stuk leuker maakt zijn natuurlijk de accessoires. Voor veel vrouwen is er dan uiteraard een uitgebreid assortiment aan sieraden, tassen, en zelfs make-up, maar voor mannen ook steeds meer! Armbanden, mooie horloges en zelfs de man-purse worden steeds populairder.

Dus pak jouw lbd uit de kast, zoek tussen je mooiste colberts en doe je rolex om, want er zijn genoeg gelegenheden om je van je beste kant te laten zien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 bartzijnsite.nl

Thema door Anders Norén